MadNes Winactie 2016

Pak je allerlaatste kans op MadNes tickets bij ShakaBra!

MadNes Winactie 2016

Pak je allerlaatste kans op MadNes tickets bij ShakaBra!

Lees verder

Pak je allerlaatste kans op MadNes tickets bij ShakaBra!

Op de eerste drie dagen van de maand juli gaat het los op het strand van Ameland met het MadNes festival 2016. De alweer negende editie is helemaal uitverkocht, gelukkig heeft ShakaBra nog 2 kaartjes!

De pre-party is geweest en iedereen heeft er zin in, helaas moeten we nog even wachten. Dit geeft je weer tijd om je te verdiepen in de vele activiteiten die MadNes rijk is. Veel? Ja echt voor elk wat wils. Denk aan cultuur met pinstriping, yoga en het lucky people center. Denk aan muziek met The Uppertones, The Sweet Life Society en Disco Billen. Daarnaast is er voor de sporters bijna alles op het gebied van surfen en skaten maar ook Archery Tag en Zorb Beach Soccer! Shakabra zal zelf live verslag uitbrengen maar niet zonder een paar winnaars.


Wat moet je doen om kans te maken op deze tickets? Like de ShakaBra Facebook Pagina en laat onder dit artikel (dus niet op Facebook) een reactie achter waarom jij het verdient om deze tickets te winnen. Op vrijdag 22 april maken we de winnaar bekend! Ga goed de zomer in en ervaar MadNes festival! Bekijk hier de video van vorig jaar om alvast in de stemming te komen!

 

 

Auteur:

David Leenders

Redacteur bij Shakabra

16 reacties op “MadNes Winactie 2016”

 1. Kaj Leroy schreef:

  omdat we onze grote vriend david anders alleen moeten laten gaan! dat gaat onmogelijk goed komen.

 2. Fabianne Rijkes schreef:

  Yes, please! Een paar jaar geleden heb ik dit epische festival mogen ervaren met twee surfende vriendinnetjes en dat doe ik dit jaar héél (héél, héél, héél) (zei ik al héél?) graag nog eens dunnetjes over met mijn lievelievelieve vriendje! Die heeft het surfvirus nog niet helemaal te pakken, dus hoog tijd om daar verandering in te brengen…

 3. Sallie schreef:

  Jaaa! Was helaas te laat met reageren op vrijwilligen en ook met de tickets… maar ik zou heel graag met mijn allerliefste tweelingzus dit feest willen meemaken!

 4. Mathilde Van Steeg schreef:

  Geef me de kans om al mn vrienden mét kaartjes neer te maaien tijdens Archery Tag en Zorb Beach Soccer pleeease 🙂

 5. Iliana Pereira Valentim schreef:

  MadNes, het gaafste surf-,skate-, en muziekfestival van Nederland! Als echte festival fanaat was de beschrijving van dit festival al genoeg om in mijn gedachte m’n tent in te pakken, m’n zonnebril weer schoon te poetsen en Ameland onveilig te maken ( letterlijk, er moet nog wel gewerkt worden aan m’n
  surf skills)

 6. Silke Peulen schreef:

  Helaas heb ik dit epische surffestival nog nooit meegemaakt – maar staat al jaren op mijn verlanglijstje! Altijd te laat – geen geld of uit het land.. dit jaar zou ik het dan toch echt eens graag willen ervaren waar iedereen zo vol lof over is. Als muziekliefhebber – creatieve geest – boardsporter en beginnende yogi kan dit festival natuurlijk niet ontbreken. Daarnaast zou ik het ook leuk vinden om als cadeautje van mijn kant, mijn dank aan Shakabra en ervaring op Madness te mogen weergeven op mijn travelblog Live the travel. Ik ga duimen voor die twee kaartjes 🙂

 7. Ellen Van Gilst-Huls schreef:

  Omdat ik net te laat was met kaartjes te bestelken en mijn vrienden dis wel..Ik zou zo balen als ik thuis moet blijven en ondertussen appjes krijg van hoe leuk en geweldig gezellig het is !!!

 8. Ceciel van Slobbe schreef:

  om te leren kiten met Niels 😀

 9. Guido Elenbaas schreef:

  Ik zou het fantastisch vinden om de Madnes kaartjes te winnen. Ik zou de kaartjes namelijk graag aan een surfmaatje van me geven. Hij en zijn vriendin zijn echte surf en festival freaks. Ik probeer ze al jaren mee te krijgen maar helaas zijn ze ieder jaar net te laat met het kopen van een kaartje. Ook dit jaar hebben ze weer te lang gewacht dus wil ik ze graag verrassen met de kaartjes.

 10. Linda schreef:

  MadNes is geen feest als Suus en Linda niet er niet bij zijn geweest… 🙂
  Zon, muziek, vrienden, hopelijk goede wind en een heerlijk biertje erbij. Kom maar op! 🙂

 11. Vincent schreef:

  Omdat dit het allermooiste feestje is als ik er bij ben!

 12. Nikolai schreef:

  Omdat dit het allerbeste feesie ooit is en ik moet aan mn kitesurf skillz werken!

 13. ShakaBra schreef:

  Spannend! Jullie namen gaan nu in de hoge hoed.

 14. Kaj Leroy schreef:

  Omdat ik hier altijd al heb heen gewilt!!!

 15. ShakaBra schreef:

  De winnaar van de MadNes Festival win actie is geworden: @kajleroy:disqus !!
  Gefeliciteerd en heel veel plezier op het festival. Wij nemen via Facebook contact met je op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *