Voorwaarden 2

Copyright:

Alle inhoud op deze website, zoals teksten, grafieken, logo’s, knoppictogrammen, afbeeldingen, audio clips, digitale downloads, gegevens compilaties en software, is eigendom van TMC Media BV of van de leveranciers van inhoud. De gehele inhoud op deze site is de exclusieve eigendom van TMC Media en is beschermd door Nederlandse copyright rechten.


Disclaimer:

 1. Inhoud
  De auteur behoudt het recht om niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, correctheid, volledigheid of kwaliteit van de voorziene inhoud. Aansprakelijkheid claims met betrekking tot schade door het gebruik van voorziene informatie, alsook informatie die incorrect of onvolledig is, zullen daarom verworpen worden.
  Het aanbod is niet bindend en zonder verplichtingen. Gedeeltes van pagina’s of de gehele publicatie inclusief het volledige aanbod en alle informatie, kunnen verlengd, veranderd, of gedeeltelijk of volledig verwijderd worden door de auteur zonder een specifieke mededeling.
 2. Verwijzingen en links
  De auteur is niet verantwoordelijk voor de inhoud waarnaar verwezen of gelinkt wordt vanop deze pagina’s – behalve als hij op de hoogte is van illegale inhoud en wanneer hij de bezoekers kan weerhouden om deze inhoud te zien. Wanneer er schade optreedt door die inhoud kan enkel de auteur van de respectievelijke pagina’s verantwoordelijk gehouden worden, niet diegenen die naar deze pagina’s linken. Daarenboven is de auteur niet verantwoordelijk voor postings of berichten geschreven door gebruikers van forums, gastenboeken of mailing lijsten aangeboden op deze pagina.
 3. Copyright
  De auteur had de intentie om geen materiaal met copyright te gebruiken voor de publicatie of, indien het niet anders mogelijk is, het respectievelijke object aan te duiden met copyright.
  Copyright is voorbehouden voor al het materiaal gemaakt door de auteur. Kopieën of het gebruik van diagrammen, geluiden of teksten in andere elektronische of geprinte publicaties is niet toegestaan zonder de toestemming van de auteur.
 4. Gegevensbescherming
  Wanneer de kans voor het ingeven van persoonlijke of zakelijke informatie (e-mailadres, naam, adres) wordt gegeven, is de ingave van deze gegevens vrijwillig. Het gebruik en de betaling van alle aangeboden diensten is – als en in de mate dat dit technisch mogelijk en redelijk is – toegestaan zonder specifieke informatie te moeten ingeven of via anonieme gegevens of een alias.
 5. Legale geldigheid van deze disclaimer
  Deze disclaimer moet beschouwd worden als een deel van een internetpublicatie naar waar verwezen werd. Als bepaalde secties of individuele begrippen in dit statement niet legaal of correct zijn, wordt de inhoud of geldigheid van de andere delen niet beïnvloed.