Shaka News Roundup #2

Shaka News Roundup #2

Thema van deze Shaka News Roundup; vallen en opstaan.

Shaka News Roundup #2

Thema van deze Shaka News Roundup; vallen en opstaan.

Lees verder

De tweede week van januari is zo’n week waarvan je denkt: ander slaan we die even over; regen, wind en wachten op de Olympische Spelen. Blue Monday hebben we inmiddels ook gehad dus we zijn door het dieptepunt van 2018 heen. D’r tegenaan dus maar weer!

Bamgelina

Shiloh Jolie-Pitt, de 11-jarige dochter van Angelina Jolie en Brad Pitt heeft haar arm gebroken met snowboarden, zo was afgelopen week te lezen. Gelukkig was er een deskundig team op tijd bij om dochterlief vakkundig te helpen en maakt Shiloh het weer goed. Ze moet alleen nog enige tijd met verband rondlopen. Wat ons betreft een dikke duim omhoog om het snowboard te proberen!


Zwaar trainingsongeval van Gorkum

Afgelopen dinsdag raakte Jelle van Gorkum zwaargewond na een val op het trainingscomplex op Papendal. Sinsdiens wordt de zilveren medaillewinnaar van de afgelopen Olympische Spelen in coma gehouden. De 27-jarige BMX’er kwam ten val omdat er een veiligheidsketting, die ongewilde bezoekers buiten de baan moet houden, voor de training niet was weggehaald.  Van Gorkum liep bij zijn val gebroken ribben, een breuk in het gezicht, een scheurtje in de schedel en beschadigen aan de lever en milt op. Van Gorkum kreeg op social media veel bijval van andere sporters en wij kunnen ons daar alleen maar bij aansluiten. Beterschap Jelle!

BMX-eindbaasje

Dat het leven vallen en opstaan is inmiddels een flink cliche geworden… maar deze achtjarige held laat zien waarom we er daadwerkelijk in moeten geloven.

#SupportSeppe

Als echte goede buur zijn wij tijdens aankomende Olympische Winterspelen natuurlijk ook een beetje van Seppe Smits. Seppe geeft in onderstaande video nog eens uitleg bij zijn motivatie om zoveel tijd door te brengen in de sneeuw. Red Bull heeft meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een heuse hashtag voor Seppe in het leven te roepen: #supportseppe. Wij hebben ons steentje bijgedragen.

Online skiverhuur vergelijken… loont!

Tot slot nog een mooi bericht voor alle wintersporters: het online vergelijken van verhuurders van ski en snowboardmateriaal loont. Dat blijkt uit een online vergelijking van op-wintersport.nl. In het artikel wordt goed uitgelegd waar je op moet letten en tot hoeveel je door vooraf vergelijken kunt besparen. Geld dat je weer uit kunt geven aan nieuw snowboardmateriaal bijvoorbeeld! Of toch maar gewoon aan de apres-ski?

Auteur:

Bob Amerika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *