Rock A Rail 2016

Whaaaaaaaaaattt? No Rock A Rail 2017… Vinden wij niet leuk.

Met pijn in de ziel moeten wij melden dat er dit jaar geen Rock A Rail is op de Grote Markt…

Whaaaaaaaaaattt? No Rock A Rail 2017… Vinden wij niet leuk.

Met pijn in de ziel moeten wij melden dat er dit jaar geen Rock A Rail is op de Grote Markt…

Lees verder

Sommigen van jullie waren uiteraard al op de hoogte maar we vinden het toch belangrijk om hier maar even een post aan te besteden; met pijn in de ziel moeten wij melden dat er dit jaar geen Rock A Rail is op de Grote Markt.

Kickoff van de winter

Traditiegetrouw wordt dit event beschouwd als de kickoff van het wintersportseizoen maar vooral als een hele gezellige avond waar je bij moet zijn. Op de website lezen we helaas dat er in de uitvoeringsfase tegen problemen is aangelopen die niet voor de editie van dit jaar opgelost konden worden. Daarom is er uiteindelijk gekozen om een jaar vrijaf te nemen en de blik te richten op 2018.


Wederhoorrr

Scherp als we zijn hebben wij natuurlijk wel de organisatie gemaild met het verzoek de keuze toe te lichten. Zodra er een update binnen is, plaatsen wij deze natuurlijk hier.

Update

Wij kregen gisteravond heel netjes een toelichting van Marlon de Gruijter:

“Het komt er eigenlijk op neer dat we het benodigde budget niet bij elkaar kunnen krijgen om de kwaliteit van het evenement te kunnen waarborgen. Tot en met vorig jaar hebben we elke editie een kwaliteitsverbetering kunnen doorvoeren zoals een tribune, livestream, grotere set-up enzovoort. Als we het dit jaar door hadden laten gaan dan zou dit ons weer een aantal jaar terug in de tijd werpen. Dit zagen we niet zitten. Hopelijk krijgen we het budget voor volgend jaar wel rond en kunnen we weer een hoop fans gelukkig maken.”

Rest ons niets anders dan met Marlon te duimen voor een prachtige editie in 2018.

Foto: Monster Energy

Auteur:

Bob Amerika

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *