MadNes winactie 2018!

Omdat we in een goede, zomerse bui zijn kun je nog een extra week reageren!

MadNes winactie 2018!

Omdat we in een goede, zomerse bui zijn kun je nog een extra week reageren!

Lees verder

Waar dachten jullie aan afgelopen week met heerlijk zomerse zon op je bolletje? Wij zaten al met ons hoofd op Ameland, want het is alweer bijna zover… Begin juli start MadNes 2018! Na een goede preparty in de Melkweg mogen we alweer de reistas gaan inpakken voor Ameland. Hopelijk jullie ook, want de kaarten gingen als vanouds als een tierelier. Maar Shakabra en MadNes zijn al jaren een goed team en daarom hebben we een mooie, zomerse verrassing: 2 festival tickets voor MadNes 2018! Ja, je leest het goed! Je kunt nog kaarten winnen voor dit prachtige festival. Hoe? Dat leggen we zo uit… Eerst wil jij weten waarom je er hier bij moet zijn!

Mooiste feestje van de zomer

We gaan ervan uit dat je inmiddels toch echt wel weet dat je het weekend van 6-7-8 juli vrij moet hebben. En dat MadNes een prachtig, relaxed, mooi, gezellig idee is van een aantal vrienden en inmiddels is uitgegroeid tot een ware traditie. Een weekend lang kunnen jullie je verblijden met zon, strand, muziek, eten, sport en cultuur en natuurlijk… het mooiste feestje van de zomer! Overdag sport, cultuur en relaxen en ‘s avonds losgaan in de tenten (of het strand of camping Struupoord natuurlijk…) En dan zit je ook nog op Ameland; wie wil dat niet? Bovendien zijn er dit jaar een aantal updates die het vermelden waard zijn.


Sporten is gezond

Voor sporters goed nieuws: er kan dit jaar (serieus) gebowled worden op het strand van Ameland. Hots! Dat is nog eens een strike gooien! Traditiegetrouw gaan we ook weer fanatiek skimboarden met de skimboarders van de DSA. Zin om te beachvolleyballen? Dan ben je bij de gezellige Amelanders van SC Nes-Buren aan het juiste adres. Met Daniel en zijn vrienden wordt het vlammen bij de Apenkooigym. Bij dit fenomeen word je ouderwets fanatiek en slaat de nostalgie zo hard in dat de smaak van Wicky je smaakpapillen weer kietelt!

Daarnaast is er ook nieuw testmateriaal om aan te kondigen. Zo neemt Janga unieke en verbijsterend sexy wetsuits mee om uit te proberen. Voor SUP boards in alle soorten en maten is Mistral van de partij en bij Sector 9 en Catch Surf kun je verschillende soorten surfboards testen. Zo hoef je straks het water nooit meer uit! Wil je alle sporten op MadNes eens checken? Dan kun je hier heerlijk rondneuzen.

Nieuwe bands

Tijd voor weer een paar nieuwe bands voor MadNes 2018.  Check bijvoorbeeld: Jaya The Cat, Drop Legs (AUS), Mr. Weazley, Seagulls (BE), JPson (ZA), Yazan (USA). Zin om alvast in de MadNes stemming te komen? Zet dan je badkamer, huisfeestje of bruiloft op zijn kop met de Spotify (link is external) playlist of de YouTube (link is external) playlist. Benieuwd naar de MadNes line-up tot nu? Bekijk dan hier alle acts. Op naar Ameland!

Jong geleerd is oud gedaan

MadNes is er voor alle leeftijden! Daarom is er op de zondag een aantal mooie acts voor jong en oud. Laat je ‘s ochtends wakker maken door de warme klanken van het Ommelander Saxofoonkwarter uit Groningen. Maak je vervolgens klaar voor het vijfjarig bestaan van het niet-te-evenaren bingo spektakel op zondagochtend. Sinds oud-MadNes-organisatoren GJ en Ritsert ‘Het Fijne Nummertje’ hebben opgericht is dit onderdeel niet meer van MadNes weg te denken. Traditiegetrouw nodigen we de lokale Amelander ouderen uit, zijn er boerenjongens, advocaat met slagroom, jonge klare en kun jij hier gezellig bij aanhaken. De geruchten gaan dat GJ en Ritsert ook weer wat nieuwe moppen hebben, dus zet je schrap!

Dans daarna mee met de folkloristische dansgroep ‘De Amelanders’. Bereid je voor op een bijzondere dansvoorstelling, waaronder enkele zeemansdansen: de rieldans, de horlepiep en de zakdoekendans. De groep wordt begeleid door harmonicaspelers en er zullen bijzondere oud-Amelander anekdotes voorbij komen. Circus Salto is van de partij voor een uitgebreid kinderprogramma. Denk aan betoverende goocheltrucs, komische intermezzo’s, een hilarische buikspreekact en nog veel meer. Genoeg redenen om je wekker te zetten toch?

De honger stillen bij Cantina Mobilé

Waar ga je heen als je jouw polsband-maaltijden hebt gehad (ook als Smulpaap) en je maag toch nog rare geluiden maakt? Juist, dikke kans dat je een aantal keer om de Cantina Mobilé op het middenplein heen loopt en vervolgens de verleiding van een heerlijke Mexicaanse snack niet kan weerstaan. En terecht, want deze prachtige toevoeging aan het MadNes festival is al 10 jaar aanwezig en niet voor niets! Namens Shakabra, felicidades en hou alvast een paar burrito’s warm voor ons!

Shakalike… Shakawin!

Goed, we hebben ons punt wel gemaakt, geloof ik… Hier wil je bij zijn. Dat kan! Het enige wat je hoeft te doen is dit bericht via een van onze social media te liken, te delen en daar vervolgens onder te schrijven waarom juist jij en jouw vriend of vriendin hierbij aanwezig moeten zijn. Plaats jouw verhaal tot slot even als een comment onder onze blog. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren, maar ik kan alvast verklappen dat de meeste originele toelichting meer kans maakt! Dus wacht niet langer en like en deel die handel… je kunt liken en reageren tot en met woensdag 16 mei. Daarna maken we de winnaars bekend!

Auteur:

Bob Amerika

4 reacties op “MadNes winactie 2018!”

 1. Guido ELenbaas schreef:

  3 jaar geleden dreigde mijn vriendin en ik niet naar Madnes te kunnen. Door de komst van onze dochter waren we even vergeten klaar te zitten voor het kopen van de tickets. Toen wij waren geland van onze roze wolk was MadNes hoog en breed uitverkocht. Onze vrienden Daan Van Der Ham & Christel Rohrich hebben toen mee gedaan met deze actie en gewonnen. Dit jaar zitten Daan & Christel op dezelfde roze wolk. Ze Hebben mede daarom nog geen kaartjes voor MadNes, maar willen wel. Hoe tof zou het zijn als wij 3 jaar later, in een vergelijkbare situatie hun de kaartjes kunnen geven. En ook weer mede dankzij Jullie!

 2. Noortje schreef:

  Omdat caravana sun er is die ik 2 jaar geleden in Melbourne heb gezien en ontmoet in Australië, vervolgens weer in Nederland op mijn zus haar bruiloft en een paar weken later in Scheveningen. All time favorite die ik niet mag missen!!! (Madness überhaupt niet mag missen). Mijn longboard staat klaar!

 3. Rosanne schreef:

  Jantine (aka Jent) was de afgelopen weken in Kaapstad zo EXTREEM goed in de pro surfer uithangen (“Yaaa dude, the swell was epic, I’m so stoked man”, “Why didn’t you see me surfin’? Because I was inside the barrel allll the time, bro” en nog wat indrukwekkende termen). Resultaat? Iedereen overtuigd en wij he-le-maal stuk. Maar nu is toch wel eens tijd voor het echte werk. Zeg maar doei tegen die koudwatervrees en hoi tegen die eerste kookslam op het MadNes Festival! ‍♀️

  P.S. Jantine, crowdsurfen telt niet!

 4. Tessa Wagenvoort schreef:

  Muziek, surf, cultuur, wat een fijn festival! En daarbij supertof dat Madnes duurzaamheid belangrijk vindt! Terwijl ik volle bak aan het werk was voor de productie van mijn duurzame yogakleding heb ik de kaartverkoop van Madnes gemist. Zou toch fantastisch zijn om er alsnog bij te kunnen zijn! En weet al iemand die ik daar ook heeeeel blij mee kan maken mee te mogen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *